PODGORIE

TERROIR

Un vin bun nu poate exista fara un pamant bun si fara o munca riguroasa in vie.

Viile au fost plantate, in jurul proprietatii, in 2007 si 2008 pe un sol special numit terra rossa, care produce struguri foarte marcati de solul -terroir- in care radaciniile se infig lent si adanc, cautand umiditatea si nutrimentele necesare unei bune dezvoltari.

terroir

SOIURI

soiuri de vie

Solul de buna calitate din jurul proprietatii a permis plantarea de soiuri precum: Viognier pentru vinuri albe, Pinot noir, Cabernet Sauvignon si Syrah pentru cele rosii.

Pentru soiurile pe care nu le avem pe podgoria noastra, avem un contract de aprovizionare cu o frumoasa podgorie, care ne furnizeaza struguri de o calitate excelenta.

DE LA LUNA LA LUNA

Calitatea vinurilor noastre depinde, in mare masura, de calitatea muncii in vie si de conditiile meteorologice. Pe podgoria CLOS DES COLOMBES incercam sa diminuam folosirea de tratamente, dar atunci cand le folosim ne asiguram sa fie cele mai naturale posibil, gunoiul de grajd de la cai, fiind pentru noi cel mai bun ingrasamint, ne facem de la un an la altul compost.
Nu avem pentru moment nici o recunoastere oficiala « bio », dar ceea ce ne intereseaza este sa aplicam o protectie a mediului zi de zi. Via urmeaza un ciclu regulat si munca noastra este sa o ajutam pentru a obtine cele mai bune rezultate.

soiuri de vie
viticol
  • Contact
  • Blog
  • Facebook
  • Instagram
  • Cumpara