RESTAURANT

Restaurantul nostru este inchis in zilele de Luni si Marti
Multumim pentru intelegere!

ARTA CULINARA CARACTERISTICI

Bucataria restaurantului CLOS DES COLOMBES ofera un parcurs gatronomic: modernitatea, creativitatea, sanatatea si savoarea sunt principalele caracteristici ale bucatariei noastre. Meniul se schimba des, in functie de modul de aprovizionare cu produse de sezon, inclusiv cu produse din gradina noastra. Trecutul şi prezentul sunt intim impletite atat in decor cat si pe farfurie pentru a oferi un sejur plin de farmec intr-un mediu calm şi rafinat. Filosofia noastra: a lucra cu cat mai multe din produsele locale, de a creea retete noi, adaugand condimente... Echilibrul, armonia si sanatatea sunt motoarele esentiale in creativitatea noastra: o bucatarie personala, nici franceza, nici romaneasca. Cateva specialitati care sunt celebre clientilor nostri. Terrine foie gras, muschi file de vita in sos de vin Terra Rossa, melci din vie in stil burguignon, si celebru Fondant de ciocolata, creme brulee cu feve tonka...

terroir

AMBIANTA SI GASTRONOMIA

terroir

Sala de restaurant CLOS DES COLOMBES amenajata intr-o fosta cladire viticola, ofera in plus un volum generos, intr-un cadru rafinat, original si prietenos.
Decorarea acestei case de ţara orientata spre vie şi vin, este un amestec subtil de modern si rustic. Fie ca vorbim de semineu pentru o seara romantica, sau de o terasa umbrita vis-a-vis de vii, restaurantul CLOS DES COLOMBES este locatia ideala pentru o masa memorabila. Ambianta muzicala discreta, franceza, completeaza linistea necesara acestor momente de degustare.

EVENIMENTE

Le CLOS DES COLOMBES este locul ideal pentru evenimente familiale şi profesionale. Putem primi grupuri pentru serate private: nunti, aniversari in restaurant si pe terasa pentru o seară folclorică, o cina gastronomică sau un ospaţ câmpenesc. Suntem la dispoziţia dumneavoastră pentru a studia împreună cea mai bună organizare. Nu avem doar o singura soluţie, ci soluţia care va respecta asteptăriile şi bugetul. Cerere de o oferta personalizata.

terroir
CERERE REZERVARE RESTAURANT
viticol
  • Contact
  • Blog
  • Facebook
  • Instagram
  • Cumpara